Toro Recycler 50 AD
Fin, moderne design, enkel og intuitiv bruk, samt driftsystemet Automatic Drive, som gjør at klipperen helt og holdent følger din hastighet fra 0 - 6,4 km/t. Smidig justering av klippehøyden som gjør at du enkel kan stille inn riktig klippehøyde i forhold til lengden på gresset. Klipperen er også utstyrt med polstret komfortgrep som enkelt kan justeres i høyden.
produktinfo
Toro Recycler 55 AD
Toro’s bestselger gjennom tidene! Nå med nytt og forbedret design. Tre klippesystem (Recycler, sideutkast og oppsamling), stål klippedekk, 55 cm klippebredde, hurtigrengjøring, spake for omkobling mellomRecycler og oppsamler og selvsagt Toro*s unike Automatic Drive som gjør at klipperen automatisk holder din hastighet fra 0-6,4km/t. Topphastigheten gjør at du kan klippe plenen på nesten halve tiden iforhold til de fleste konkurrenter
når forholdene ligger til rette for det!

produktinfo
Toro Recycler 55 AD ES
Samme maskin som Toro Recycler 55AD men med El-start I tillegg.

produktinfo
Toro Recycler 55 AWD
Toros populäraste klippare genom tiderna finns nu med allhjulsdrift! Tre klippsystem (Recycler®, uppsamling och sidoutkast), stålkåpa, 55 cm klippbredd. Allhjulsdrift (AWD) ger ett bättre grepp och underlättar klippning på blöta underlag samt i branta slänter och i tuff terräng. Enkel att hantera i lutningar utan att klipparen glider iväg.
produktinfo
Toro Super Recycler 53 AD
En av Toro’s mest premierte klippere. SR4 står for SuperRecycler® versjon 4. Søk på google med ”Toro SR4” så får du tilgang til tester og tilbakemeldinger om denne fantastiske klipperen. Er du i tvil om hvilken klipper du skal kjøpe? Da skal du velge en av Toros mest ettertraktede premiumklippere gjennom tidene. Stor klippebredde og enklippeteknikk som få kan måle seg med. Karakteristisk Toro-klipper med Recycler, Automatic Drive og 65-liters oppsamler. Aluminiumschassis gir lang levetid. 5 ÅRS GARANTI!!!!!!!!

produktinfo
Toro Super Recycler 53 AD ES
Toro Super Recyler 53 AD ES Samme klipper som Toro® Automatic 53 AD (SR4) men er utstyrt med El-start i tillegg.
produktinfo
Toro® HoverPro 400
Toros sveveklipper er konstruert for trimming på vanskelige områder, som for eksempel skråninger og overganger mellom plen og planter. Toro HoverPro 400 er utrustet med nylon trimmesnøre og har bredde på 40 cm. Klipperene er konstruert med tanke på profesjonelle brukere og er spesielt mye benyttet på golfbaner og kommuner.
produktinfo
Toro® HoverPro 450
Toros sveveklipper er konstruert for trimming på vanskelige områder, som for eksempel skråninger og overganger mellom plen og planter. Toro HoverPro 450 er utrustet med nylon trimmesnøre og har bredde på 46 cm. Klipperene er konstruert med tanke på profesjonelle brukere og er spesielt mye benyttet på golfbaner og kommuner.
produktinfo
Toro® HoverPro 500
Toro HoverPro 500 tilbyr noe kraftigere motorer og en klippebredde på 51. Disse klipperne er også utstyrt med slitesterke rotorkniver som er beregnet på kraftigere gress. Klipperene er konstruert med tanke på profesjonelle brukere og er spesielt mye benyttet på golfbaner og kommuner.
produktinfo
Toro® HoverPro 550
Toro HoverPro 550 tilbyr noe kraftigere motorer og en klippebredde på 53 cm. Disse klipperne er også utstyrt med slitesterke rotorkniver som er beregnet på kraftigere gress. Klipperene er konstruert med tanke på profesjonelle brukere og er spesielt mye benyttet på golfbaner og kommuner.
produktinfo
Toro Heavy Duty 53 Proline
Klipperen for den profesjonelle yrkesbrukeren. For yrkesbrukere er tiden, sammen med resultatet en av de viktigste faktorene. Resultatet er på topp når det er et kvalitetsprodukt fra Toro. Tiden reguleres av hastigheten du kan klippe i, samt at maskinen til stadighet ikke går i stykker med påfølgende verkstedsbesøk. Med Toro Heavy Duty 53 Proline har du en klippehastighet på opp til 6,4km/t, dvs nesten det dobbelte av det de fleste konkurrenter klarer. Dette har mye å si når man skal bruke klipperen 7-8 timer hver dag hele uken. Toro vet dette, og har gjort noe med det. Maskinen takler uvørne sommervikarer med det samme resultatet som samvittighetsfulle seniorer. Denne maskinen bør bli en selvfølge for alle kommuner, kirkegårder og yrkesbrukere.
produktinfo
Toro® Recycler Steel 53 Honda
Slitesterk klipper i Toro-familien. Velg mellom å Recycle (bio), samle opp eller å bruke sideutkastet når du klipper. Denne Toroklipperen er utstyrt med en Hondamotor, og selvsagt driftsystemet Automatic Drive som gjør at du bestemmer hastigheten og ikke klipperen.
produktinfo
Toro TimeMaster
Extra bred gåbakom gräsklippare med hela 76 cm klippbredd! Utrustad med bl. a. dubbla knivar, snabbrengöringsanslutning, AutomaticDrive, BBC-system (mortorn fortsätter att gå men knivarna stannar när man släpper "dödmansgreppet"). Slitstark aluminiumram och ståldäck. Effektiv klippare för lite större gräsytor.
produktinfo
Toro Automatic Drive
Når du klipper så er det viktig at du er sjefen. Det er du ikke når du må holde igjen rundt busker, når du føler at du nesten må dytte klipperen fordi den går for sakte og løpe etter klipperen i nedoverbakker fordi den går for fort. Toro har løst dettemed det unike patentet Automatic Drive (AD). Dette systemet gjør at gressklipperen automatisk tilpasser seg den hastigheten du går i. I praksis vil det si at du kan gå i en hastighet mellom 0 km/t og 6,4 km/t uten justeringer av hendler, girspaker eller noe annet. Toro er foreløpig alene på markedet med dette unike systemet som gjør at du bestemmer hastigheten, og ikke klipperen.
produktinfo
Maskiner for
vedlikehold
av alle
dine områder