Vi trenger en ansvarlig for salg og service i Norge

Om selskapet

Hako Ground & Garden AS har i dag et bredt utvalg av over 300 ulike maskiner for vedlikehold av innendørs og utendørs flater. Som importør av flere velkjente& sterke merkevarer, garanterer vi at våre maskiner er av høy kvalitet og at pålitelig service alltid er nær våre kunder. For enkelhets skyld har vi delt våre maskiner i fire produktområder / avdelinger, som vi kaller renhold, Golf, Park & Anlegg og Konsument. Vi har også en egen serviceavdeling som tar seg av all service på våre maskiner. Vi vet at kombinasjonen av sterke merkevarer - kvalitet - service er en vinner på lang sikt, noe som gjør oss i stand til å bygge langvarige forhold med våre kunder. Vi i Hako Ground & Garden vil trygge at våre kunder velger riktig maskin til rett overflate, slik at de blir fornøyd i mange, mange år fremover.

(se www.hako.no for mer info)

Stillingen

Som salgssjef i Hako Ground & Garden AS vil du ha ansvaret for hele salgsprosessen inkludert salg og service i hele  Norge. Du vil også lede salgsorganisasjonen bestående av 10 salgsressurser. Rollen innebærer å lede disse 10 selgerne som har ansvaret for de ulike forretningsområdene: renhold, golf, park&grøntområder og hjem&hage. Sammen med disse vil du selv stå ansvarlig for å holde omsetningsvekst i Norge og sikre at sesongens modeller til enhver tid blir etterspurt i markedet. Mye av arbeidet går med til å videreutvikle kundenettverket i kjedene nasjonalt, samt være med på å forme nye og mindre salgsutsteder i Norge sammen med salgsapparet. Som en viktig bidragsyter vil du være med å vedlikeholde og utvikle salget i Norge gjennom langsiktig arbeid. Da Hako Ground & Garden er en solid global leverandør med sterke merkevarer, vil du være med å representere et bredt sortiment av overflatemaskiner av ypperste kvalitet.

Til denne stillingen trenger vi en salgssjef som kan vise til gode resultater fra liknende stilling. Du stortrives med å lede andre i salgsprosesser, motiveres av å skape gode løsninger i samarbeid med ditt salgsteam gjennom langsiktige relasjoner. Riktig person er resultatorientert og du jobber strukturert og målrettet. Du behersker engelsk skriftlig og muntlig, og er komfortabel med bruk av dataverktøy/CRM  i hverdagen. Vår nye salgssjef er teamorientert, vant til å planlegge, og du er svært etterrettelig.

Hako Ground & Garden tilbyr en betydningsfull stilling hvor du får jobbe med markedsledende produkter i et etablert distrikt med høyt potensial. Du vil lede et engasjert team som kombinerer salg med gleden av å representere produkter som har betydning for folks hverdag og miljø. Du vil jobbe ut fra vårt kontor på Frogner v/Lillestrøm med 16 livlige og positive kolleger. Du vil få firmabil og konkurransedyktig lønn/forsikring og pensjonsbetingelser. Stillingen rapporterer til Managing Director Karl Johan Lindahl i Sverige.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mercuri Urval ved Line Askeland, tlf. 975 59 029. Søk på stillingen snarest og senest 21. mai 2018. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.