Smart finansiering for ditt neste maskinkjøp

Hos Hako Ground & Garden kan du velge den finansieringsordningen som passer deg best. Vi hjelper deg med å utvikle et grunnlag for å analysere hva som vil være mest kostnadseffektivt for deg og din virksomhet.

 

Leasing – finansiering for fremgangsrike virksomheter

Leasing er en enkel og rimelig måte for deg som bedriftseier å skaffe deg utstyr på uten å binde opp kapital. Vi kjøper utstyret du har valgt, og leier det ut til deg med bruksrett. I stedet for en høy førstegangsbetaling kan du betale månedlig.

 

Funksjonsleasing alt-i-ett – på samme faktura

Funksjonsleasing er en enkel og rimelig måte for deg som bedriftseier å anskaffe utstyr på uten å binde opp kapital. Vi kjøper utstyret du har valgt, og leier det ut til deg med bruksrett. I stedet for en høy førstegangsbetaling kan du betale månedlig.

 

Leie – fleksibelt, fradragsberettiget og enkelt å budsjettere

Ved leie betaler bedriften bare for bruken av utstyret i en viss periode, og det er også mulig å bytte ut eller oppgradere utstyret på en enkel måte. Dermed unngår du alle ulempene forbundet med eierskap.

 

Funksjonsavtale alt-i-ett – på samme faktura

Med en funksjonsavtale betaler bedriften kun for bruken av utstyret i en viss periode, og det er også mulig å bytte ut eller oppgradere utstyret på en enkel måte. Dermed unngår man alle ulempene forbundet med eierskap