Vi elsker rene og ryddige overflater!
Start en renere fremtid med Hako

Sammen med kundene våre skaper vi rene og ryddige miljøer i byer, bedrifter, kjøpesentre og mange andre steder der folk bor.
Det sier seg selv at renholdsmaskinene våre er ergonomiske, enkle å betjene og gir gode resultater. La oss vise hvilken fantastisk jobb en Hako renholdsmaskin kan gjøre!

Det er viktig at det er rent og ryddig!

Det er ikke alltid lett å velge riktig rengjøringsmaskin - vi hjelper deg med å finne riktig maskin!

Med et bredt utvalg av førsteklasses rengjøringsmaskiner, lang erfaring innen overflaterengjøring, smarte finansieringsløsninger og profesjonell service gjør vi livet ditt enkelt.

Bestill et møte, så forteller vi mer.

Smart finansiering gjennom funksjonsavtale!

Vi kan tilby ulike former for finansieringsløsninger. Den vanligste og kanskje smarteste kalles en funksjonsavtale. Les mer om hva dette betyr for virksomheten din.

INDUSTRI OG LAGER

Rengjøring i krevende miljøer med mye støv og smuss krever de riktige maskinene.
Les om vårt utvalg av kraftige rengjøringsmaskiner her.

Les mer her.

HOTELLER OG KONTORER

For miljøer med teppebelagte overflater eller andre krevende gulv har vi et bredt utvalg av maskiner.
Se en del av programmet vårt her.

Les mer her.

RENGJØRING AV PADELBANER

For rengjøring av padelbaner og overflater rundt padelhallen har vi et spennende utvalg av maskiner.
Se hvor enkelt det er å administrere padelsenteret ditt her.

Les mer her.

SANDFEIING

Det skal være enkelt å feie opp sand og grus i gater, ved inngangspartier og garasjer. Se alternativene våre som gjør det enkelt å fjerne sand og grus.

Les mer her.

Markedets bredeste utvalg av maskiner for rengjøring og desinfisering av små og store overflater.

Snakk med en av våre rengjøringseksperter med en gang!

Klikk på den røde linjen nedenfor for å finne din nærmeste kontaktperson.

Robot gulvvaskemaskiner - fremtiden er allerede her.

Digitaliserte prosesser, autonome systemer, nullutslipp - fremtidstemaer, men utfordringer som for lengst har nådd markedet for renhold og kommunalteknikk.

Servicesenteret vårt tar seg av maskinene dine. Å tenke tjeneste er å tenke helhet.

Når vi tilbyr service, tenker vi at maskinen skal være en del av et langsiktig og bærekraftig forretningsforhold. En maskin skal ha lang levetid. Service til rett tid, hvordan maskinen brukes og hvordan vi minimerer nedetiden er viktige spørsmål for oss. En serviceavtale for maskiner gir deg trygghet, reduserer risikoen for driftsstans og maksimerer maskinens tilgjengelighet. Alt for å gjøre det enklere for deg som kunde.

NORDSTAN I GØTEBORG - 65 000 M2 RENGJØRES HVER DAG!

Vi har den samme rutinen hver dag, 365 dager i året, og alle skal kunne den samme prosedyren. Vi har en sjekkliste med daglig tilsyn med alle våre maskiner. De bør rengjøres, vaskes, gjennomgått, tømmes og etterfylles. Dette bør alle som betjener maskinene, vite.

HAKO ANTIBAC - FOR ØKTE KRAV TIL HYGIENE

Hygiene blir stadig viktigere, ikke bare i spesielt hygienesensitive områder. Hako rengjøringsmaskiner rengjør og desinfiserer ikke bare gulv og overflater, men kan også forbedre hygienen i selve maskinen ved å utstyre maskinens skittenvannstank med Hako-AntiBac®.

Clean Spectra städrondeller

Clean Spectra-pads

Clean Spectra er et rengjøringssystem som består av pads som er preparert med milliarder av mikroskopiske steiner. Ingen kjemikalier er nødvendig, du rengjør med padsen og rent vann med enestående resultater. Clean Spectra kan brukes på de fleste vanlige gulvtyper og etterlater gulvene svært rene og blanke.

Les mer om Clean Spectra rengjøringspads her.