Åpningstider
Mandag-Fredag
08:00-16:00

Hako Servicesenter - Oppdag fordelene med personlig rådgivning

Vi tilbyr kvalitetsservice og støtte for å holde maskinene dine i topp stand. Vårt erfarne team av teknikere spesialiserer seg på Hako-maskiner og tilbyr forebyggende vedlikehold, reparasjoner og feilsøking. Vi har også et reservedelslager for rask tilgang til originaldeler.

Hos Hako Servicecenter setter vi stor pris på vårt kundenettverk og streber alltid etter å overgå dine forventninger. Vi tror på å bygge langsiktige relasjoner basert på tillit, pålitelighet og kvalitet. Med oss ​​som din partner kan du være trygg på at du får den beste maskinservice, råd og reservedelsforsyning.

Kontakt Hako servicesenter i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere ytelsen og forlenge levetiden til maskinene dine.

Spørsmål & Svar

Det er noen tegn å se etter når det gjelder servicebehov. Hvis maskinen har unormale lyder, vibrasjoner eller mister ytelse, kan det være på tide med service. Du kan også følge produsentens anbefalte serviceintervaller eller se på maskinens servicehistorikk for å finne ut når den trenger vedlikehold. Er du usikker kan du alltid kontakte vår service- og reservedelsavdeling for råd.

Hako tilstreber å ha et godt organisert lager av reservedeler for å kunne skaffe dem så raskt som mulig. Leveringstiden avhenger imidlertid av tilgjengeligheten til den spesifikke delen. Vi kan vanligvis gi et estimat på leveringstid når du kontakter oss.

Det avhenger av kompleksiteten til reparasjonen og ditt kunnskapsnivå om maskinens funksjoner. Noen enklere reparasjoner kan gjøres selv ved hjelp av produsentens dokumentasjon og bruksanvisninger. Vi anbefaler imidlertid at du kontakter vår service- og deleavdeling for å diskutere reparasjonen og få riktig veiledning. Forsøk på reparasjoner uten riktig kunnskap kan føre til ytterligere skade på maskinen eller personskade.