Våre varemerker

Hos Hako Ground & Garden tilbyr vi markedsledende produkter fra følgende varemerker.

Hako er en av de ledende produsentene av maskiner for rengjøring både innendørs og utendørs. Vi leverer innovative rengjøringsmaskiner og multifunksjonelle redskapsbærere til kunder fra et bredt spekter av målgrupper over hele verden. De beste brukerøkonomiske fordelene blandet med produktivitet og holdbarhet kjennetegner produktene våre.

Toro er en ledende global leverandør av innovative plen-, landskaps-, utleie- og anleggsmaskiner, som hjelper kunder med å vedlikeholde golfbaner, idrettsbaner, parker, kommersielle eiendommer og boligeiendommer og jordbruksland.

Kioti tilbyr park- og landarbeidsmaskiner og eies av Daedong Gear Co fra Sør-Korea. Kioti er i dag en av verdens største leverandører av traktorer og arbeidskjøretøy.

Et stort, kjent merke med et bredt utvalg av ulike produkter. Yamaha golfbiler leverer pålitelighet, ytelse og komfort samtidig som kostnadene holdes på et minimum. Og best av alt: den vil arbeide like hardt som du gjør.

Garia Ultilitys elektriske arbeidsbiler er ikke bare komfortable og robuste, men byr også på ekte «bilfølelse», ekte kjøreglede og lav motorstøy. De er kollisjonstestet og har et romslig, trygt, sikkert og moderne førermiljø. Kjøretøyene er 100 % elektriske og har en rekkevidde på mellom 40-100 km per lading.

Ventrac tilbyr et av markedets bredeste utvalg av maskiner og tilbehør, noe som gjør det mulig å bruke redskapsbærerne til en rekke oppgaver året rundt. Ventrac-maskiner er kjent for allsidighet og pålitelighet.

The Foley Company er en ledende produsent av profesjonelt slipeutstyr for sylinder- og rotorklippere. Foley tilbyr også utstyr for jordlufting av ulike typer grønne flater som golfbaner og idrettsarenaer.

I over 80 år har britiske Sisis designet og produsert maskiner og tilbehør for vedlikehold av gress- og kunstgressoverflater i sports- og fritidsanlegg med fokus på sunne, grønne og attraktive underlag.

Weed konsept. Smuss og ugresskontroll med varmt vann. Bærekraftig og miljøvennlig og uten kjemikalier. Fleksibel - Kan brukes hele året.

Wiper Premium produseres av Zucchetti Gruppen, som er en av verdens største produsenter av robotgressklippere. Wipers robotgressklippere hjelper kommuner, fotballforbund, campingplasser og kirkegårder med å ha velklippede og attraktive gressflater.

Von Oertzen er et av de ledende selskapene innen profesjonelle høytrykks- og varmtvannsvaskere som skiller seg ut med høyeste kvalitet. Praktiske funksjoner, enestående ytelse og et bredt utvalg av tilbehør.