20 % PÅ ALLE RESERVEDELER LES MER

Reduser driftsstans,

øk lønnsomheten!

Det er ingenting som er like kostbart som uventet nedetid! Planlagt vedlikehold minimerer kostnadene og din egen planlegging blir lettere. Vårt servicepersonale med lang erfaring, de riktige verktøyene og god kjennskap til maskinen din, utfører feilsøking og reparasjoner.

Kontakt oss og vi vil fortelle deg mer!

  Kontakt meg

  Hako Servicesenter - oppdag fordelene med personlig rådgivning

  Vi tilbyr kvalitetsservice og support for å holde maskinene dine i topp stand. Vårt erfarne team av teknikere er spesialister på Hako-maskiner og tilbyr forebyggende vedlikehold, reparasjoner og feilsøking. Vi har også et reservedelslager for rask tilgang til originaldeler. Kontakt oss i dag for å optimalisere ytelsen til maskinene dine og forlenge deres levetid.

  Hos Hako Servicesenter setter vi stor pris på kundenettverket vårt og streber alltid etter å overgå forventningene dine. Vi tror på å bygge langsiktige relasjoner basert på tillit, pålitelighet og kvalitet. Med oss som partner kan du være trygg på at du får den beste maskinservicen, rådgivningen og reservedelsforsyningen.

  Ta kontakt med Hako Servicesenter i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere ytelsen og forlenge levetiden til maskinparken din.

  Spørsmål og svar

  Det er noen tegn du bør være oppmerksom på når det gjelder servicebehov. Hvis maskinen har unormale lyder, vibrasjoner eller redusert ytelse, kan det være på tide med service. Du kan også følge produsentens anbefalte serviceintervaller eller se på maskinens servicehistorikk for å finne ut når den trenger vedlikehold. Hvis du er i tvil, kan du alltid kontakte vår service- og reservedelsavdeling for råd.

  Vi bestreber oss på å ha et velorganisert lager av reservedeler for å kunne levere dem så raskt som mulig. Leveringstiden avhenger imidlertid av tilgjengeligheten av den spesifikke delen. Vi kan vanligvis gi et estimat på leveringstiden når du kontakter oss. I hastesaker kan vi noen ganger tilby ekspresslevering for å fremskynde prosessen.

  Det avhenger av hvor komplisert reparasjonen er og hvor mye kunnskap du har om maskinens funksjoner. Noen enkle reparasjoner kan du utføre selv ved hjelp av produsentens dokumentasjon og bruksanvisninger. Vi anbefaler imidlertid at du kontakter vår service- og reservedelsavdeling for å diskutere reparasjonen og få riktig veiledning. Forsøk på reparasjoner uten riktig kunnskap kan føre til ytterligere skader på maskinen eller personskader.