Gulvvaskemaskiner

-effektiv og miljøvennlig renhold med Hako

  • Våre gulvvaskemaskiner er spesielt utformet for å møte kravene til bilbransjen, slik at du kan opprettholde en ren og hygienisk arbeidsplass for dine ansatte og kunder.
  • Våre gulvvaskemaskiner bruker mindre vann enn tradisjonelle mopper og bøtter, noe som reduserer vannforbruket ditt og er mer miljøvennlig.
  • Vi tilbyr et bredt utvalg av gulvvaskemaskiner som passer til forskjellige behov og budsjett, og våre erfarne konsulenter vil hjelpe deg med å finne den beste gulvvaskemaskinen for ditt bilverksted eller butikk.

Å holde et bilverksted og bilutstillingslokale rent kan være en utfordring, spesielt når det kommer til gulvvask. Det kan være vanskelig å fjerne oljesøl, skitt og andre urenheter fra gulvet. Men med en gulvvaskemaskin fra Hako kan du enkelt opprettholde en ren og hygienisk arbeidsplass for dine ansatte og kunder.

Hako Ground & Garden er autorisert forhandler av profesjonelle gulvvaskemaskiner

Våre kunder

Et veldig fint bilverksted!

Et bilutstillingslokale forventes å være rent og ryddig. Hos Bilia gjelder det samme på verkstedet!

Varianter

Hako Scrubmaster B25

Arbeidsbredde (cm)
43
Vanntank (L)
25
Batteritid
100 min

Hako Scrubmaster B30

Arbeidsbredde (cm)
43
Vanntank (L)
30
Batteritid
110 min

Hako Scrubmaster 120

Arbeidsbredde (cm)
70-90
Vanntank (L)
120
Batteritid
285 min

Spørsmål og svar

En gulvvaskemaskin er en maskin som brukes til å vaske og rengjøre gulv. Den fungerer ved å påføre vann og eventuelt rengjøringsmiddel på gulvet, skrubbe det og deretter suge opp løsningen igjen.

Gulvvaskemaskiner brukes hovedsakelig på større områder som kjøpesentre, lagerlokaler, sykehus og skoler. De kan også være nyttige i mindre områder som for eksempel i hjemmet, spesielt hvis gulvarealet er stort.

De fleste gulvvaskemaskiner har to tanker, en tank for rent vann og rengjøringsmiddel, og en annen for å suge opp det skitne vannet. Noen gulvvaskemaskiner har også mulighet for å justere mengden vann og rengjøringsmiddel som påføres gulvet, slik at man kan tilpasse det til ulike typer gulv og rengjøringsbehov.

Gulvvaskemaskiner kan være manuelle eller automatiske og kommer i ulike størrelser, avhengig av behovet. De største gulvvaskemaskinene kan være så store som en bil og kan automatisk navigere gjennom området de skal rengjøre.

Uansett størrelse og type, kan en gulvvaskemaskin gjøre rengjøringsoppgaver mye enklere og mer effektive.

Når du skal velge en gulvvaskemaskin, er det flere faktorer du bør vurdere for å finne en maskin som passer dine behov og krav. En viktig faktor å tenke på er størrelsen på området som skal rengjøres. Mindre områder som for eksempel hjemmeområder, mindre butikker eller kontorer kan håndteres med mindre gulvvaskemaskiner. Dersom området som skal rengjøres er større, for eksempel i et kjøpesenter, en skole eller et sykehus, vil en større gulvvaskemaskin være mer egnet.

Det er også essensielt å velge en gulvvaskemaskin med riktig børste tilpasset gulvtypen som skal rengjøres. For eksempel vil et parkettgulv kreve en annen børste enn en flis eller betong gulvflate. En annen viktig faktor er justerbar hastighet og vannmengde, slik at du kan tilpasse maskinens rengjøringsmidler og hastighet til gulvtypen og rengjøringsbehovet.

Andre funksjoner som tømming av tank, enkel tilgang til filter og børster for rengjøring og vedlikehold, og om maskinen har tilstrekkelig sugeevne for å fjerne all løsningen fra gulvet, er også viktige faktorer å vurdere når du velger en gulvvaskemaskin. Ved å velge en maskin med disse funksjonene, kan du opprettholde god funksjonalitet og levetid på maskinen.

Våre konsulenter har lang erfaring og vil hjelpe deg velge riktig gulvvaskemaskin til dine gulv.

For å vedlikeholde en gulvvaskemaskin og opprettholde god funksjonalitet og levetid på maskinen, er det viktig å utføre jevnlig vedlikehold. Først og fremst er det viktig å tømme og rengjøre tankene etter bruk, og sørge for å skifte ut filter og børster etter behov. Dette vil bidra til å forhindre opphopning av skitt og smuss som kan redusere maskinens ytelse og effektivitet.

Det er også viktig å sørge for at maskinen er tørr før du lagrer den. Dette kan oppnås ved å la maskinen stå på et godt ventilert sted i noen timer etter bruk, eller ved å bruke en tørr klut eller et håndkle for å tørke av maskinen.

En annen viktig faktor å huske på er å bruke riktig type rengjøringsmiddel og dosering. Det er viktig å følge instruksjonene på rengjøringsmiddelet nøye for å unngå å bruke for mye eller for lite. Bruk av for mye rengjøringsmiddel kan føre til oppbygging av såpe og skitt på maskinens børster og filter, mens bruk av for lite rengjøringsmiddel kan føre til at maskinen ikke rengjør gulvet ordentlig.

Det er også viktig å sjekke og bytte ut deler og tilbehør etter behov. Dette inkluderer børster, filter, slanger og dyser. Å bytte ut deler og tilbehør jevnlig vil bidra til å opprettholde maskinens ytelse og effektivitet.

Til slutt er det viktig å følge produsentens instruksjoner for vedlikehold og service. Dette kan inkludere å ta maskinen med til en autorisert servicepartner for å utføre service og reparasjoner. Å følge produsentens instruksjoner vil bidra til å forlenge maskinens levetid og sikre at den fungerer optimalt.

Kjøper du en Hako gulvvaskemaskin av oss sørger vi for at du får en god opplæring av vedlikehold av maskinen.