Slik holder du lager og industri rent med en gulvvaskemaskin

Store flater er spesielle!

Rengjøring av gulvet i ditt industri eller lager kan være utfordrende og krevende da det vanligvis involverer store arealer. Spesielt når du må stole på tradisjonelt rengjøringsutstyr som mopper og børster.
Dette fører til at jobben tar lengre tid enn den trenger, noe som sløser med tid og koster penger. Med riktig verktøy kan rengjøringen være mye raskere, mer effektiv og tryggere – spesielt hvis du bruker en gulvvaskemaskin.

Hvorfor er et rent lager og industri viktig?

Det er viktig å ha et effektivt lager fordi renslighet og sikkerhet er noen av de viktigste aspektene ved et lager. Støv og skitt kan skape et miljø som ikke er trygt for ansatte eller operatører, noe som kan føre til ulykker. En gulvvaskemaskin vil bidra til å redusere dette da den effektivt vil kunne rengjøre gulvene på et lager eller et industribygg.

Hva bør du tenke på når du planlegger renhold i et stort lager?

Ved planlegging av renhold av store varehus er det viktig å ta hensyn til sikkerhet og hygiene for både ansatte og operatører. Støv og skitt kan bæres på sko som kan flyttes rundt i lokalet eller forårsake skade på andre måter. Derfor bør feiing gjøres så ofte som mulig rundt alle områder der folk arbeider. Hakos industrifeiemaskiner er et utmerket alternativ da de lar deg feie opp støv og skitt raskt og effektivt mens du vasker gulvet samtidig.

Når du bruker en gulvvaskemaskin med feiefunksjon, anbefales det at du:

1) Tar opp store gjenstander først

2) Kjør maskinen i de mest støvete områdene først

3) Kjør så de andre flatene som brukes mindre

Å planlegge hvordan man best kan rengjøre lager og industribygg gjør det mer effektivt totalt sett. Da er en gulvvaskemaskin med feiefunksjon virkelig ideell for kontinuerlig bruk og krever mye mindre arbeidskraft som er noe enhver bedrift ønsker å finne, mer effektivitet i sin daglige drift

Gulvvaskemaskinen fjerner flekker raskt og effektivt og øker produktiviteten gjennom redusert nedetid. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine spesifikke driftskrav, enten det er raskt daglig vedlikehold eller mer kompliserte langsiktige alternativer. Vi tilbyr ulike typer maskiner for profesjonell rengjøring.

Hold lageret rent: Steg for steg

  • Velg en gulvvaskemaskin som passer for den typen anlegg du har.
  • Inspiser maskinen regelmessig og kontroller at de er i god stand.
  • Hold styr på hvor mye tid hver maskin brukes per dag, uke eller måned og bytt dem ut etter behov.
  • Ta opp eventuelt rusk på gulvet slik at det ikke er løst materiale som setter seg fast i maskinene.
  • Rengjør gulvet grundig før du bruker en gulvvaskemaskin ved å feie eller støvsuge først for å fjerne skitt og støv.
  • Følg alle sikkerhets instruksjoner som er inkludert i håndboken for maskinen.

SLIK BLIR DU EN PROFF PÅ FINE OVERFLATER

Ta kontakt i dag – for bedrifter kan vi komme ut til deg for en maskindemo i et virkelig miljø! Oppdag selv vårt profesjonelle utvalg av gulvvaskemaskiner, feiemaskiner, støvsugere, tepperensere og mye mer!

Hvis du ikke er sikker på hva som passer deg, kan du kontakte våre spesialister for raskt og enkelt å få gratis råd om hvordan du kan få dine offentlige eller kommersielle overflater til å se profesjonelle ut!

Vi elsker vakre overflater og det tror vi at både du og dine kunder også gjør!

 

Les også