Hvis du vil brøyte snø på større områder og i urbane miljøer, anbefaler vi Hako's redskapsbærere. For enklere snørydding, bør du vurdere Toro snøfresere.

Vinteren kommer hvert år, og med den kommer den konstante oppgaven med å rydde snøen. Men ikke bekymre deg, vi har den perfekte løsningen for alles behov!

Hos Hako Ground & Garden har vi lang erfaring, løsninger og et bredt spekter av produkter for å håndtere snøen på best mulig måte.

Snørydding er et viktig og nødvendig tiltak for å skape et tryggere miljø for mennesker og samfunnet som helhet.

Her er noen grunner til at snørydding er viktig:

 • Sikkerhet: Snørydding er viktig for å sikre trygge vei- og fotgjengerforhold. Snø og is på veiene kan føre til glatte veier, som kan føre til små og store skader.
 • Tilgjengelighet: Snørydding bidrar til å holde veier, fortau og offentlige steder tilgjengelige. Det gir jevn flyt i trafikken, noe som er viktig for folks hverdag, arbeid og økonomi.
 • Økonomi: Snørydding er økonomisk viktig. Hvis veiene er blokkert av snø og is, kan det påvirke virksomheten til bedrifter og føre til tapte inntekter. I tillegg kan det oppstå høye vedlikeholdskostnader hvis snøen ikke ryddes i tide og fører til skader på kjøretøy, veier og infrastruktur.
 • Miljø: Snørydding kan også være viktig for miljøet. Hvis snø og is ikke fjernes fra veiene, kan det føre til forurensning av overvann og vassdrag når snøen smelter og blandes med salt og forurensninger fra veiene.

Hako Citymaster – brøyter og strør!

Hako's allsidige og komfortable gatefeiere/redskapsbærere er smidige, leddstyrte og utstyrt med firehjulsdrift og kan utstyres i henhold til enhver årstid og arbeidsoppgave. En vinterutstyrt redskapsbærer brøyter, strør og etterlater seg snøfrie veier og fortau. Selvfølgelig utstyrt med en miljøvennlig, energieffektiv 5-stegs motor samt PM 2.5- og PM 10-godkjente filtre for lavest mulig utslipp. I år kan vi også tilby den nye, helelektriske redskapsbæreren Hako 1650ZE!

Hvilken Hako passer best til oppgavene dine? Bestill en demo!

Hako Citymaster – feiing og salting gir sklisikre gang- og sykkelstier!

Å bare salte vil ikke fungere når det er for kaldt. Det er snømengden og temperaturen ute som avgjør hvilket tiltak som er best for å gjøre gatene farbare. Med hako Citymaster kan du feie og salte i en operasjon. Snøen feies først bort med en frontmontert feiemaskin, og deretter sprøytes saltoppløsning på den nyfeide overflaten.

Nysgjerrig? Ta kontakt med våre eksperter.

Kompakttraktor for alle vinteroppgaver!

Kiotis smidige og letthåndterlige traktor med firehjulsdrift er utstyrt med et komfortabelt førerhus med oppvarming og klimaanlegg , som er ideelt for vaktmestere, kirkegårdsledere, entreprenører og andre.

 • Romslig og komfortabel oppvarmet førerhus
 • 4-hjulstrekk og høy bakkeklaring
 • Frontlaster og frontkobling samt 3-punkts kobling bak for enkelt bytte av forskjellige redskaper

 

Ventrac - freser bort snøen!

Ventracs allsidige, kraftige redskapsbærere er smidige, leddstyrte og utstyrt med firehjulsdrift og et praktisk pendlende chassis for å gi stabiliteten og kontrollen du trenger for vinterarbeid. Velg mellom flere forskjellige aggregat for snørydding, som brøyteskjær, snøfreser, snøbørster osv.

Hvilket snøryddingsutstyr trenger du på områdene dine? Bestill en demo og prøv!

Is, skare eller løssnø!

Toros kraftige og effektive 1- og 2-trinns snøfresere fjerner lett snø uavhengig av underlag og snødybde. Hvilken snøfreser er best for deg? Velg fra Toros brede sortiment.

 

 

En maskin fra oss – en trygg avtale for deg

 • Vi har mange års erfaring med vedlikehold av ulike typer overflater.
 • Vi har et bredt spekter av produkter for både profesjonelle og private.
 • Våre maskiner er pålitelige og driftssikre.
 • Vi tilbyr ulike typer finansiering og funksjonsløsninger.
 • Vi sørger alltid for at du har riktig maskin til riktig oppgave.
 • Vårt servicepersonale er alltid i tilgjengelige.
 • Reservedeler bestilles enkelt fra vårt reservedelslager og leveres raskt.

Hvis du vil vite mer om oss - ta kontakt så forteller vi deg mer!

 

Les også