Retningslinjer for personvern og konfidensialitet

Hako Ground &; Garden AS (hako.no)

Sist oppdatert 2022-12-12

1. Sammendrag

Denne policyen gjelder for Hako Ground &; Garden AS med organisasjonsnummer 930 540 269 for innhold og håndtering av data på nettstedet under domene www.hako.no

Hako Ground &; Garden behandler personopplysninger i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Vi bruker informasjonen kun til det angitte formålet og som du har gitt ditt samtykke til.

 • Vi samler ikke inn og lagrer informasjon som ikke er nødvendig for det oppgitte formålet.
 • Vi kommuniserer tydelig hvordan personopplysninger samles inn, lagres og brukes, og sikrer at rettighetene til de berørte personene respekteres.
 • Vi sørger for at behandlingen av personopplysninger er sporbar og tar ansvar for behandlingen av opplysningene.
 • Vi sørger for at personopplysninger er tilgjengelige på den måten vi har spesifisert.
 • Vi sørger for at personopplysninger ikke slettes, endres eller formidles som følge av uaktsomhet eller hensikt.
 • Vi sørger for at personopplysninger behandles konfidensielt.

Når din personlige eller kontaktinformasjon lagres av oss, er vårt formål det som er godkjent av deg da du sendte informasjonen til oss. Vi vil bare behandle og bruke dataene til det formål som er beskrevet og godkjent.

Vår behandling av personopplysninger og kontaktopplysninger er basert på ditt samtykke. Du har alltid rett til å trekke tilbake samtykket ditt angående vår rett til å behandle dine personopplysninger ved å sende oss en e-post på hako@hako.no. Personopplysningene vi oppgir er vanligvis: navn, e-postadresse, telefonnummer og IP-adresse.

Hvis du har spørsmål eller har innvendinger mot hvordan vi behandler personopplysningene dine eller kontaktinformasjonen din, er du velkommen til å kontakte oss på hako@hako.no

Nedenfor finner du en mer detaljert redegjørelse for lagring av personopplysninger og personopplysninger.

2 Personopplysninger og hvordan de håndteres

2.1 Skjemaer

Når du sender inn informasjonen din via skjemaer på nettstedet, samler vi inn dataene som er spesifisert i kontaktskjemaet. De lagres kun for å kontakte deg, og det er kun Hako Ground &; Garden som tar del av informasjonen.

2.2 Informasjonskapsler

Domenet https://www.hako.no bruker informasjonskapsler for å kunne se valgene du tidligere har gjort på nettstedet vårt og dermed forbedre opplevelsen din. Informasjonskapsler brukes også til å måle trafikken på nettstedet. Informasjonskapsler lagres automatisk i nettleseren din. Det er mulig for deg å gjøre innstillinger på datamaskinen din hvis du vil bli spurt hver gang nettstedet vil lagre en informasjonskapsel, eller hvis du ikke vil at informasjonskapsler skal lagres. Slike innstillinger kan imidlertid bety at visse funksjoner på dette nettstedet ikke kan brukes riktig. For å fremme en god og nøyaktig opplevelse på nettstedet vårt, må nettleseren din tillate informasjonskapsler.

2.3 Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg nøyaktig som om du besøkte det andre nettstedet. Disse nettstedene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra tredjepartssporing og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med dette innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det aktuelle nettstedet.

2.4 Data for statistikk

Som besøkende på dette nettstedet lagres informasjon om besøket ditt via IP-adresse. IP-adressen er anonymisert slik at den ikke kan knyttes til deg som person. Det skjer altså ingen lagring av opplysninger som kan identifisere deg som person.

2.5 Hvem vi deler opplysningene dine med

Data som kan knyttes til deg som person, deles ikke med andre enn Hako Ground & Garden AS og til tjenestene som Hako Ground &; Garden AS bruker. Disse tjenestene inkluderer for Hako Ground &; Garden AS:

 • Google Analytics (Google Inc. – “Google”)
 • Google Ads (Google Inc. («Google»)
 • Metaannonser (Meta Inc. «Facebook», «Meta»)
 • LinkedIn-annonser (LinkedIn)
 • Hotjar

2.6 Hvor lenge vi beholder opplysningene dine

Nettstedet lagrer ingen kundeinformasjon i det hele tatt. Hvis du fyller ut et kontaktskjema, vil det bli sendt til oss i form av en e-post. E-postsamtalen vår lagres så lenge kommunikasjonen vår er oppdatert.

3 Hvilke rettigheter har du over dataene dine?

De eneste dataene om deg vi har, er vår e-postsamtale. Du kan når som helst be om at vi sletter enhver e-postsamtale vi har med deg ved å sende en e-post til hako@hako.no. Dette inkluderer ikke data som vi er pålagt å lagre for juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Du har rett til når som helst å be om en kopi av hvilken informasjon vi har lagret om deg, hvem den deles med og hvordan vi bruker den. Du har også rett til å be om at vi sletter personopplysningene vi har lagret som kan identifisere deg som person. Hvis du vil utføre noen av disse handlingene, sender du en e-post til hako@hako.no. og oppgi hva saken gjelder.

4 Hvordan vi beskytter dataene dine

Vi bruker SSL/HTTPS på nettstedet vårt. Dette krypterer vår brukerkommunikasjon på serveren der nettstedet er vert, slik at personlig identifiserbar informasjon aldri blir fanget opp av tredjeparter uten tillatelse.

5 Endringer

Vi har rett til å endre denne personvernerklæringen fra tid til annen, som vi vil gi ved å oppgi i innledningen til denne personvernerklæringen når den sist ble oppdatert. Du er ansvarlig for regelmessig å sjekke personvernreglene for endringer. Hvis du ikke godtar endringene, må du ikke bruke nettstedet.

6 Kontakt oss

Spørsmål og kommentarer angående denne personvernerklæringen er velkomne og sendes til hako@hako.no.