Profesjonelle håndholdte batteridrevne verktøy

Toros profesjonelle håndholdte produkter drives av Toros 60V Flex-Force Power-batterisystem som passer til hele Revolution-serien. Den komfortable ryggsekken/batteriholderen fungerer som strømkilde for løvblåseren, trimmeren og hekksaksen, og den både avlaster og letter slik at du kan holde det gående gjennom hele arbeidsdagen.

Serien inkluderer:

 • Trimmer
 • Hekksaks
 • Løvblåser

Tilbehør

 • Ryggsekk/batteriholder
 • Lade tilkobling
 • 60 V 6 Ah, 7,5 Ah og 10 Ah batteri
 • 60 V lader med plass til 6 batterier

Vil du vite mer om batteriproduktene våre?

Hvis du vil vite mer om en av våre maskiner, kan du få en demo i din bedrift eller kjøpe en brukt maskin. Fyll ut skjemaet, så kontakter en av våre eksperter deg innen kort tid.

  Kontakt meg

  Takk for din interesse. Fyll ut skjemaet så kontakter noen fra park og grøntområder deg snart.

  Se videoen om Toros håndholdte 60V-produkter her.

  Trimmer

  Effektiv trimmer for profesjonelle. Robust konstruksjon med solid skaft og en sjenerøs arbeidsbredde på 40 cm med 2,4 mm tråd. Enkel hurtigmating ved å trykke på tauet. Bakmontert børsteløs motor med høy effekt. Justerbar - to hastigheter. Den komfortable ryggsekken fungerer som strømkilde for trimmeren, løvblåseren og hekksaksen, og sørger for at du kan holde det gående gjennom hele arbeidsdagen. Enkelt å bytte batterier når de er tomme takket være den praktiske hurtigladeren.

  Hekksaks

  Toro Revolutions effektive hekksaks har en sverdlengde på 66 cm og en kuttekapasitet på 3 cm . Takket være den praktiske hurtigladeren er det enkelt og praktisk å bytte batteri når det er tomt. Det tar bare 50 minutter å lade det største batteriet til 100%. Du får en renere og mer effektiv trimming med mindre vibrasjoner takket være det dobbeltvirkende tverrsnittsystemet. I tillegg er håndtaket designet for komfort og kan roteres ved å trykke på en knapp for rask og enkel vertikal trimming .

  Løvblåser med ryggsekk

  Den kraftige blåseren har en luftmengde/kapasitet på 1 240 m3/t ved 257 km/t, noe som gir høy ryddekapasitet. Variabel hastighet med turbo boost og cruisekontroll gjør det enkelt å tilpasse luftstrømmen til ulike miljøer og forhold. Den medfølgende oppbevaringshengeren gir praktisk oppbevaring.

  Alltid nyladede batterier

  Enkelt og praktisk å både lade og bytte til nye batterier takket være den praktiske hurtigladeren. Det tar bare 50 minutter å lade det største batteriet til 100%. Plass til 6 batterier. Ladekontakten holder ryggsekkens strømkilde koblet til verktøyene.

  Toro60V Revolution

  Helelektriske profesjonelle gressklippere!

  Det er en utfordring å endre en tradisjonell kjøpsatferd ved å kjøpe fossildrevne maskiner til å bytte til en helelektrisk maskinpark. Hos Hako Ground & Garden er vi klare til å ta den utfordringen. Kontakt våre spesialister for mer råd, informasjon og demonstrasjoner, og prøvekjør Toros nye profesjonelle gressklippere fra den nye Revolution-serien.

  Lei av å sitte og klippe - prøv å stå i stedet!

  Toros nye elektriske gressklipper har myk fjæring som sørger for at føreren sitter komfortabelt og har god sikt under arbeidet, noe som gjør at man får gjort mer på kortere tid.

  Batteridrevet gressklipper.

  Toros nye elektriske gressklippere har myk fjæring som sikrer at føreren sitter komfortabelt under arbeidet og har god sikt, noe som gjør at man får gjort mer på kortere tid.

  Sveveklippere.

  Toro eHoverPro er den perfekte løsningen for klipping i områder, for eksempel skråninger, der det ikke er mulig å bruke vanlige hjulklippere, og der man ønsker et resultat av høy kvalitet.

  En maskin for profesjonelle.

  Den batteridrevne gressklipperen er nesten helt vedlikeholdsfri og avgir ingen avgasser. Designet for å tåle de tøffe kravene fra profesjonelle brukere.

  Vi hjelper deg med å bytte til en helelektrisk flåte!

  Vil du vite mer om batteriproduktene våre?

  Hvis du vil vite mer om en av våre maskiner, kan du få en demo i din bedrift eller kjøpe en brukt maskin. Fyll ut skjemaet, så kontakter en av våre eksperter deg innen kort tid.

   Kontakt meg

   Takk for din interesse. Fyll ut skjemaet så kontakter noen fra park og grøntområder deg snart.