Batteridrevne hageprodukter fra Toro!

 

Toros populære og trådløse 60V-serie!

Toros batteridrevne hageverktøy hjelper deg med å rydde og holde i orden hjemme i hagen eller på jobben. Unngå rotet med kabler og ubehagelige avgasser. KJØP RIKTIG - KJØP RØDT!

  • Enkel å starte, bruke og vedlikeholde.
  • Pålitelig og holdbar
  • 3 års garanti (ved privat bruk)
  • Samme batteri og lader kan brukes til nesten hele 60V-serien
  • Flere ulike batteristyrker å velge mellom
  • Moderne og stilig design
  • Høy ytelse og lavt lydnivå
  • Starter med ett enkelt trykk på en knapp
  • Lav vekt og god ergonomi
  • Effektiv og lett å like!

LØVBLÅSER

Er du lei av å rake løv eller å måtte holde styr på løvblåser ledningen? Toros batteridrevne løvblåser med turboboost tar seg enkelt og raskt av store mengder løv, uansett om de er våte eller tørre. Les mer om produktet her.

MOTORSAG

Effektiv og kraftfull motorsag som passer utmerket til både tretrimming og trefelling. Utstyrt med trinnløs hastighet og verktøyfri kjedespenning
samt tilbakeslagsbeskyttelse. Hele 41 cm sverdlengde. Les mer om produktet her.

GRESSTRIMMER

Lettstelt og velbalansert gresstrimmer. Passer til de mindre ryddeoppgavene i hagen samt til de mer krevende, større arealene eller tykt gress. Praktisk hurtigmating av tråden. Les mer om produktet her.

HEKKSAX

De tverrskjærende bladene til det dobbeltvirkende klippesystemet gir presis trimming samtidig som de reduserer vibrasjoner. Det ergonomiske komforthåndtaket gjør arbeidet enda enklere. 61 cm sverdlengde. Sverdbeskytter inkludert. Les mer om produktet her.

STANGSAG

Unngå å stå på stigen og sage ned grener for hånd. Nå ønsker vi Toros nye stangsag hjertelig velkommen til 60V-familien! Ved å bruke den kan du nå kutte grener 2,4 meter opp i treet. Brukervennlig stangsag med 25 cm kuttelengde og 1,9 cm kuttekapasitet. Les mer om produktet her.

MINDRE GRESSKLIPPER

Stillegående og batteridrevne gressklippere fra Toro med 36 eller 43 cm klippebredde. Perfekt egnet for den mindre hagen opptil 600 kvadratmeter. Kuttesystem: gjenvinner, innsamler eller bakutkast. To forskjellige hastighetsmoduser. Praktisk oppbevaring på toppen! Batteri og lader inkludert. Les mer om 36 cm og 43 cm.

GRESSKLIPPER

Batteridrevet gressklipper med slitesterkt ståldeksel, 55 cm klippebredde og automatisk drift. Praktisk oppbevaring på høykant, 70 l oppsamler, hurtigrengjøringstilkobling og justerbart styre gjør denne klipperen til en av Toros mest populære. Batteri og lader inkludert. Les mer om produktet her.

GRESSKLIPPER FOR EXPERTEN

Batteridrevet gressklipper for de tøffere oppgavene. 53 cm klippebredde, trinnløst drivsystem og robust helstøpt aluminiums klippeaggregat. Overlegen skjærekvalitet og en romslig oppsamler på 63 liter. Populær klippemaskin for de profesjonelle! Batteri og lader inkludert.

Bytt enkelt fra sommer til vinter - elektriske hageredskap for alle oppgaver og årstider!

FLERE ULIKE BATTERISTØRRELSER

Velg batteri i henhold til verktøyet og i henhold til størrelsen på overflaten du skal behandle. Batteriytelsen er optimalisert for hvert verktøy. Alle batteristørrelser passer til den effektive hurtigladeren.

1-TRINNS SNØFRESER

Klipp plenen om sommeren, bruk deretter samme batteri og lader til Toros praktiske 1-trinns snøfreser om vinteren! Populær og effektiv snøfreser til den mellomstore tomten. Les mer om Toro power curve 1800 og Toro power clear E21.

2-TRINNS SNØFRESER

Toro Power Max E26 viker ikke unna utfordringer! Utstyrt med doble 7,5 V-batterier kan den uten problemer håndtere snødekte områder med både tung og våt snø. Populær og etterlengtet nyhet i Toros batteridrevne produktserie.