SCRUBMASTER B25 OG B5 ORB

Så liten, så lett, så enkelt!

Rengjøringskvalitet for de mindre gulvflatene!

Våtrengjøring av gulv med mopp og bøtte er ofte både tidkrevende og arbeidskrevende. For profesjonelle gulvvaskemaskiner har visse forhold som møbler, disker eller trange områder vært uoverkommelige hindringer. Inntil nå!

Med de nye gå-bak gulvvaskemaskinene Scrubmaster B5 ORB og Scrubmaster B25, viser Hako hvordan bruken av profesjonell rengjøringsteknologi lønner seg selv i de minste områdene på opptil 400 m2  eller 1000 m2   – gjennom økt rengjøringskvalitet og minimert tidsforbruk.

Like lett og mobil som en håndmopp, men like effektiv og grundig som bare en Hako kan være. 

 

 

Scrubmaster B5 ORB

 • Ekstremt mobil og manøvrerbar i alle retninger
 • Optimal overflatetilgjengelighet takket være det flate, deltaformet børstehodet
 • Patentsøkt dobbeltorbital teknologi for utmerket rengjøringsresultat 

Med det nye rengjøringssystemet med dobbel orbital gjør Scrubmaster B5 ORB overflater tilgjengelige for maskinell rengjøring som tidligere bare kunne nås med en håndmopp. Takket være en arealytelse på opp til 1300 m2/t og en arbeidsbredde på 43 cm, kan føreren dekke mye mer areal på kort tid – og med forbedrede rengjørings resultater sammenlignet med rengjøring med mopp og klut, til og med under møbler og i hjørner.

Flere fordeler:

 • Enkel å transportere: med sentrert bærehåndtak for transport opp trapper eller inn bagasjerommet på en bil så vel som en låst betjeningshåndtak og transporthjul for å skyve maskinen fra A til B
 • Lett å bytte: Litium-ion-batteriet med batteriladings indikator er lett tilgjengelig og kan byttes uten verktøy
 • Enkel å bruke hvor som helst: med stille modus for arbeid i støyfølsomme områder og det antibakterielle tankbelegget Hako-AntiBac® for hygienesensitive områder (ekstrautstyr)

Les mer om scrubmaster B5

Scrubmaster B25

 • Rengjøringssystem med diskbørste og pads 
 • Kompakt, manøvrerbar og ergonomisk 
 • Enkelt betjeningssystem
 • Lett tilgjengelige komponenter for daglig vedlikehold 

Den nye Scrubmaster B25 kombinerer høy ytelse og brukervennlighet i en kompakt, manøvrerbar form. For å sikre at maskinen kan rengjøre raskt, effektivt og grundig, støttes brukeren i sitt daglige arbeid med mange gjennomtenkte detaljer. For eksempel med ergonomisk formet, trinnløst høyde justerbart betjenings håndtak for rygg vennlig arbeid; den gode tilgjengeligheten til alle komponenter for daglig servicearbeid; eller dekselet til påfyllingshalsen på rentvannstanken, som fungerer som et doserings hjelpemiddel for rengjøring av kjemikalier. 

Flere fordeler!

• Servicevennlig: automatisk børsteutkast for utskifting uten verktøy
• Strømbesparende: uanstrengt enkel å betjene med Powerflow drivenhet
• Tilpasset: kan også brukes med stille modus i støyfølsomme områder og med det antibakterielle tankbelegget Hako-AntiBac® for økt hygienekrav (ekstrautstyr)

Les mer om scrubmaster B25

Bærekraft i fokus

Hako tar  samfunnsansvar i utviklingen av selv de minste maskinene i deres store sortiment, som med de nye gå-bak gulvvaskemaskinene Scrubmaster B5 ORB og B25 – med innovasjoner som setter nye standarder: 

 • Eco-modus: Med lave nivåer av skitt kan begge maskinene drives effektivt og miljøvennlig med opptil 30 % mindre kraft for å minimere støyutslipp. 
 • Med Hako-AquaControl: Scrubmaster B25 sparer opptil 50 % vann under drift. 
 • Med innebygd ladesystem: for raskere tilgjengelighet og beskyttelse av batteriet. 
 • Med Hako-AntiBac® (ekstrautstyr): Når de er utstyrt med det antibakterielle tankbelegget, oppfyller begge maskinene de høyeste hygienekravene samtidig som de reduserer lukt utvikling.
 • Med tanke på hele livssyklusen: Ved utvikling av maskinene blir bærekraft inkludert fra start til slutt. Fra produksjon med miljøvennlig, CO2 spare prosesser i moderne produksjonsanlegg til økonomisk, miljøvennlig bruk, resirkulering og deponering. 

 

SLIK BLIR DU EN PROFF PÅ FINE OVERFLATER

Ta kontakt i dag – for bedrifter kan vi komme ut til deg for en maskindemo i et virkelig miljø! Oppdag selv vårt profesjonelle utvalg av gulvvaskemaskiner, feiemaskiner, støvsugere, tepperensere, renholdsrobot og mye mer!

Hvis du ikke er sikker på hva som passer deg, kan du kontakte våre spesialister for raskt og enkelt å få gratis råd om hvordan du kan få dine offentlige eller kommersielle overflater til å se profesjonelle ut!

Vi elsker vakre overflater og det tror vi at både du og dine kunder også gjør!

 

Les også