Endelig en helelektrisk proffklipper

Batteriet er bare begynnelsen

GrandStand Revolution - Toro presenterer den smarteste klipperen som noen gang er laget

Oppdag en helelektrisk og kraftig stå-bak klipper som forandrer hverdagen til brukeren. Maskinene drives av Toros revolusjonerende HyperCell Power System, utviklet for å gi brukeren et enklere og mer tilgjengelig klippesystem.

STÅ-BAK GRESSKLIPPER MED PRESISJONSHÅNDTERING

GrandStand Revolution fra Toro gir et kontrollnivå utover det vanlige og lar deg styre alle aspekter av maskinen. Nå kan du øke rotorbladhastigheten uavhengig av maskinens hastighet, som lar deg klippe gresset med enda større presisjon og med rettere linjer som resultat.

Toro Revolution

Toro Grand Stand Revolution

Toro Grand Stand Revolution

Elektrisk gressklipper - kvalitetsbygget

Bygget på de samme utrolig tøffe og slitesterke plattformene som Toros andre modeller. GrandStand Revolution er bygget for profesjonelt bruk med forsterket stålbjelke og med en bullnose.  Alt med garanti for å backe opp tøffe oppdrag.

KRAFT

GRANDSTAND REVOLUTION er en del av Toros mest kraftfulle linje av gressklippere. Med lett tilgjengelig dreiemoment for å hjelpe deg med å håndtere store gressområder effektivt – hele dagen lang. Nå kan du si farvel til motoren som stopper under tøffe gressforhold.

JUSTERBART KLIPPEDEKK

Maksimer kjøretiden og ytelsen ved å tilpasse klippeaggregatet for å passe forholdene best mulig. Økning av dekkvinkelen vil bidra til å forlenge maskinens driftstid ved å la mer avklipp forlate baksiden av dekket under klipping. Redusering av dekkvinkelen maksimerer ytelsen og gir kutt av høyeste kvalitet under de fleste forhold.

Toro Revolution

Slik blir du en proff på fine overflater

Ta kontakt i dag – for bedrifter kan vi komme ut til deg for en maskindemo i et virkelig miljø! Oppdag selv vårt profesjonelle utvalg av rotorklippere, blåsere og oppsamlere, arbeidskjøretøyer, kompakttraktorer, redskapsbærere og mye mer!

Hvis du ikke er sikker på hva som passer deg, kan du kontakte våre spesialister for raskt og enkelt å få gratis råd om hvordan du kan få dine offentlige eller kommersielle overflater til å se profesjonelle ut!

Vi elsker vakre overflater og det tror vi at både du og dine kunder også gjør!

 

Les også