Rotorklipper som har gått 36000 timer

Service & vedlikehold har alt å si

House on the Rock mesterskapsgolfbane

House on the Rock Resort er en 27-hulls mesterskapsgolfbane i Spring Green, Wisconsin i USA. Den er integrert i omgivelsene med bølgende åser og store grøntområder som skaper en unik golfopplevelse. Feriestedet og golfbanen er også en del av en større attraksjon i Wisconsin, som ligger 11 km unna. Anlegget er komplett med overnatting, spa-fasiliteter og restauranter i tillegg til innendørs og utendørs bassengområder. Det er virkelig et reisemål som passer hele familien.

Gressklipperen som aldri stopper

På golfsiden har banesjefen og teamet hans ansvar for over 50 hektar med gress og en allsidig maskinpark. Deres ToroⓇ Groundsmaster 580-D rotorklipper har vært i bruk i 29 år. Ja, du leste riktig – hele 29 år.

I løpet av den tiden anslår banesjefen at maskinen har jobbet nærmere 36.000 timer. Med den slags rutine har maskinen blitt en del av banehistorien. Det har blitt sett mer enn de fleste, enda lenger enn mangeårig banesjef Gibson.

Maskinen har en klippebredde på nesten 5 meter, noe som gir den den unike muligheten til å dekke et enormt område og i sin tur redusere klippetiden. Den er for tiden i vanlig bruk og går tre dager i uken, men har vært brukt i ulike sammenhenger opp gjennom årene. "Det er mye gress, men det blir kjøligere og veksten avtar, så der vi pleide å klippe hver dag på topp, klipper vi nå bare tre dager i uken med Groundsmaster 580-D," sa Gibson.

Toro 36000 timmar

Service og vedlikehold

Avhengig av hvilken av de tre banene maskinene jobber på, møter de ulike utfordringer og de ni nordlige hullene er de vanskeligste å vedlikeholde. "De originale ni hullene har ikke mye forskjell, men de ni nordlige er veldig smale og kuperte," sier Gibson. "580-D gjør en god jobb med å klippe begge deler, selv på de trange kurvene der mange andre enheter vil skalpere gresset. Uansett behov, er det maskinen du velger når det kommer til røff kjøring."

Å holde oversikt over vedlikehold er en topp prioritet for The House on the Rocks-teamet, da de har som mål å beholde maskinene sine så lenge som mulig. "Vi utfører internt rutinemessig vedlikehold hver 100. time og rimelig motorservice og hydraulisk vedlikehold hver 500. time," sier Gibson.

"Det er en stor grunn til at klipperen har eksistert så lenge som den har gjort. Deler er selvfølgelig skiftet ut, men uten vedlikehold ville den ikke vært i den imponerende formen den er i i dag."

For service ring 02290

Å tenke service er å tenke helhet!

Når vi tilbyr service, tenker vi at maskinen skal være en del av et langsiktig og bærekraftig forretningsforhold. En maskin skal vare lenge. Service til rett tid, hvordan maskinen brukes og hvordan vi minimerer nedetid er viktige saker for oss.

  • Riktig bruk av en maskin betyr at maskinen lever lenger
  • Autoriserte serviceteknikere sørger for at maskinene dine er i trygge hender
  • Bruk alltid originale deler

Ønsker du hjelp til å gjennomgå ditt servicebehov – bestill time her.

Vi elsker vakre overflater og det tror vi at både du og dine kunder også gjør!

Les også