På Hako Ground & Garden er vi stolte og vil gi deg en trygg fremtid!

Maskiner for deg som står med begge føttene på jorden.
Vi har en spesiell følelse for overflater. Det kan ikke være rart når vi brukte mer enn 40 år på produkter som gjør verden rundt oss litt vakrere. Vårt arbeid gjelder alt du har på deg, og vi velger maskiner som kutter, blåser, suger, skur, pusser, børster, vasker, pløyer og fjerner bakken foran deg. Hako Ground & Garden AB er en av de ledende aktørene på markedet for maskiner for innendørs og utendørs overflater.

Hos Hako er vi stolte over å gi deg en trygg fremtid!

En vellykket kombinasjon av sterke merkevarer, kvalitet og service.
Hako Ground & Garden AS har i dag et bredt spekter av over 300 forskjellige maskiner for innendørs og utendørs overflater. Som generell agent for flere kjente, sterke merkevarer, sikrer vi at våre maskiner opprettholder høy kvalitet, og den pålitelige servicen er alltid nær deg. For enkelhet har vi delt maskinene våre i fire forskjellige forretnings- / produktområder, som vi kaller Renhold, Park & Grøntområder, Golf, Hjem & Hage og Brukt. Vi har også Aftermarket-virksomheten, som forvalter all den omfattende service og ettermarkedet til alle våre maskiner. Vi vet at kombinasjonen av sterke merkevarer – kvalitetsservice, er en vinner på lang sikt, noe som betyr at vi kan bygge langsiktige relasjoner med våre kunder. Vi på Hako Ground & Garden sikrer alltid at du velger riktig maskin, til høyre overflate, slik at du kan nyte mange, mange år framover.

Gruppen Hako Ground & Garden
Hako Ground & Garden AB med datterselskapene Hako Ground & Garden AS i Norge og Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland er en del av den tyske industrigruppen Hako GmbH. Det svenske selskapets hovedkontor ligger i Halmstad, og vi har også salgs- og servicekontorer i Stockholm, Malmö, Västerås og Kumla. Konsernet i Skandinavia har ca 150 ansatte og har en omsetning på ca. SEK 500 millioner.
Les mer om selskapet Hako Group eller eiergruppen Possehl

Varsling

Hako Ground & Garden tar varsling om kritikkverdige forhold på alvor. Les mer og finn kontaktinformasjon ved varsling her.