Problemfri snø med batteridrevne snøfresere

Batteridrevne snøfresere for norsk vinter

Toros batteridrevne snøfresere for det nordiske markedet!

Det er flere grunner til å bruke en batteridrevet snøfreser i stedet for en bensindrevet snøfreser. Sammenlignet med en bensindrevet, er den lettere å håndtere. Selve snøfreseren er lettere og krever også mindre vedlikehold. Det eneste du trenger å tenke på er å lade batteriet når du er ferdig!

En elektrisk snøfreser er også mer stillegående enn den bensindrevne, helt utslippsfri og både mindre i størrelse og vekt. Siden du ikke trenger å bruke drivstoff og olje, kan du enkelt holde en elektrisk snøfreser ren, og du trenger ikke å få olje på hendene. Alle Toro elektriske snøfresere starter med et tastetrykk.

Toro Power Clear 60V E21 - Batteri Et-trinns snøblåser fra Toro

Batteridrift i kulde - ikke noe problem

Batteridrift er ikke noe problem i kulden

Men tåler batteriet virkelig kulden? Det kalde klimaet i Norge har vært et tilbakevendende problem for Norges elbilentusiaster. Toro elektriske snøfresere løser dette problemet med et praktisk bærbart batteri som enkelt hentes inn etter jobb for å sikre lang batterilevetid.

Med det sjenerøse 60 V-batteriet takler ikke en batteridrevet snøfreser lenger enkel nysnø – Toro Power Max e26 takler tung snø på opptil 50 centimeters dyp.

Batteridrevet snøblåser i to varianter

Toros Power Max E og Power Clear E er en helt ny type batteridrevet snøfreser som er kvalitetstestet i riktige snømengder og kan håndtere opptil 300 m3 på en enkelt lading. Resultatet er en støyredusert og utslippsfri snørydding med de samme egenskapene som på de bensindrevne variantene.

Toro Power Clear e21 1-trinns snøfreser

Batteridrevet snøfreser for huseier som ønsker å rydde bort snøen rundt huset eller i oppkjørselen. Snøfreseren har en ryddebredde på 51 cm og tåler snø på opptil 30 cm dyp.

Tømmekapasiteten til et batteri er opptil 150 m² (avhengig av batterikapasiteten) og en kastelengde på 12 meter . Snøfreseren lyser opp med et sterkt LED-lys.

Toro Power Max E26 2-trinns snøblåser

Med den slitesterke innmatervalsen kan du raskt og effektivt fjerne tung og våt snø fra parkeringsplasser, fortau osv. Snøfreseren har en ryddebredde på 66 cm og tåler snø på opptil 50 cm dyp.

Ryddekapasiteten til et batteri er opptil ca. 300m² (avhengig av batteriets kapasitet) og en kastelengde på 13,7 meter . Snøfreseren har lys og bruker Toros Quick Stick-system, som lar deg justere både retning og kastelengde i samme håndbevegelse.

Hvordan bli proff på alle overflater 🤨

Ta kontakt i dag – for bedrifter kan vi komme ut til deg for en maskindemo i et ekte miljø! Oppdag selv vårt profesjonelle utvalg av gressklippere, blåsere og samlere, nyttekjøretøyer, kompakttraktorer, redskapsbærere og mye mer!

Hvis du er usikker på hva som passer deg, kan du kontakte våre spesialister for raskt og enkelt å få gratis råd om hvordan du kan gjøre dine offentlige eller kommersielle områder profesjonelt rene!

Vi elsker fine overflater, og det tror vi at både du og kundene dine også gjør!

 

Les også